Stiftelsesdagen 8. mai

Aktive, gamlekarer, foreldre og alle andre "lakseinteresserte"! Laksevågs Bueskyttere er 119 år! Dagen nærmer seg med stormskritt! På onsdag, 8. mai er det 119 år siden Petter Bøthun og Olaf Nygaard stiftet det som skulle bli byens beste og stiligste buekorps, Laksevågs Bueskyttere! Tradisjonen tro, skal dagen markeres med bekransning av Bøthuns grav, soldatfest og fotografering ved Jansons hvite slott. Det blir en fantastisk dag, så dette må alle få med seg! Siden 8.mai er en onsdag i år, starter vi kl.17.00 og fortsetter videre etter programmet for dagen som du kan se under. Alle som trenger hjelp til skjerfknyting MÅ møte en halvtime før. Det er ekstremt viktig at alle har en prikkfri og strøket uniform denne dagen, og vi ber dere derfor sjekke uniformsbeskrivelsen i "Hvem,Hva,Hvor", eller på hjemmesiden.

Program for dagen: Kl.17.00: LB stiller på linje. Kl.17.10: Avmarsj til Petter Bøthuns grav på Nygård. Kl.18.00: Soldatfest i lokalet.

Kl.18.15: Gamlekarene stiller i Skolegaten Kl.18.30: Korpset marsjerer til Jansongården / Damsgård Hovedgård. Fotografering av hele korpset. Kl.19.00: Avmarsj fra Hovedgården. Kl.19.15: "Slagerkonk" i Fergeveien. Kl.19.25: Tale ved minneplaketten på Bøthuns hus. Kl.19.35: Innmarsj på Holmen. Gratulasjonsseremonien starter. Kl.20.15: Gratulasjonsseremonien slutt.

Klokkeslettene må vi regne med blir litt sånn ca. tider, i og med at forsinkelser lett kan oppstå. Stiftelsesdagen er et av våre største høydepunkt, og derfor håper jeg at alle kan komme denne dagen. Og selvfølgelig er det gøy med masse publikum på en slik dag, så her er det bare å få med seg både foreldre og familie for å vise at du går i verdens stiligste buekorps!! Med Buekorpshilsen Fredrik M. Frotvedt Sjef LB