Idrettsdagen

Nå er tiden kommet hvor vi Laksevågsgutter skal finne fram trengingstøyet og vise oss fram som idrettsutøvere. I år vil idrettsdagen foregå på Nygårdsmyren, søndag 16. juni.
Vi møter vi opp på Nygårdsmyren kl. 10.00 presis. Deretter går det slag i slag med ballkast, løping, lengdehopp. og sist men ikke minst fotball. Ca. kl. 15.00 stiller vi opp i full uniform for å marsjere ned på Holmen der det blir premieutdeling, før vi slutter av ca. kl. 16.45. Alle må derfor ha medbrakt uniformer!

Samtidig er denne dagen en utmerket anledning til å skifte nytt vennskap blant både gutter og foreldre. Idrettsagen til buekorpset er kjent for å være en flott familiedag. Så jeg vil gjerne oppfordre alle foreldre og søsken om å møte opp denne dagen!

Alle må møte opp i treningstøy eller lignende på begynnelsen av dagen. for øvrig vil garderobene være åpne slik at det er anledning til å skifte til uniformer før vi marsjerer tilbake. Det kan være greit å ta med både mat og drikke, men vi vil etter planen også stille med en liten kiosk, hvor det er mulighet å kjøpe brus m.m.

Jeg håper å se mange foreldre, søsken og andre kjente denne dagen, men ikke minst alle dere aktive buekorpsgutter.

Vel møtt!!

Med Buekorpshilsen

Fredrik Frotvedt
Sjef Laksevågs Bueskyttere